Heeft u een vraag? Contacteer ons via +32 (0) 3 776 12 80 of info@wasevijverwinkel.be

Heeft u een vraag? Contacteer ons via +32 (0) 3 776 12 80 of info@wasevijverwinkel.be

https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/dewase/slider%20zwemvijver/zwemvijver_groot.png?1457711022&w=2304&h=702

De Wase Vijverwinkel

Uw vijverspecialist.

https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/dewase/slider%20zwemvijver/zwemvijver_groot.png?1457711022&w=2304&h=702

De Wase Vijverwinkel

Uw vijverspecialist.

Fountain technology, water doet leven!

Al honderden jaren raken we begeesterd door fonteinen in alle vormen en maten. Als het standaard fonteingamma niet meer volstaat om uw dromen te realiseren, kan onze specialisatie in fonteintechnieken u wellicht opnieuw doen dromen. Als het op fonteinen aankomt is de sky the limit! Van metershoge fonteinen tot dynamische waterbeelden, u kan het zo gek niet bedenken of we stellen het samen voor u!

Ook voor fonteintechnieken is Oase onze trouwe partner. Hun jarenlange passie met water en het streven naar perfectie levert resultaten die onze verwachtigen overstijgen. Duitse ontwikkeling & productie bieden hierbij de beste kwaliteit en prestaties.

 

Kortom kan De Wase Vijverwinkel met haar specialisatie in fonteintechnieken zorgen voor een spectaculaire eye-catcher voor uw tuin of bedrijf.

 

Een blik op de mogelijkheden kan u HIER bekijken.

Oase_503775a8ff3628dfb2_720x600.jpg
fountain3.jpg
fountain2.jpg

Lake Management, voor wie het groter ziet!

Als het over water gaat, beperkt De Wase Vijverwinkel zich niet enkel tot de gemiddelde tuinvijver. Voor grote vijvers en zelfs kleinere meren, bent u bij De Wase Vijverwinkel aan het juiste adres. Doorheen de laatste jaren hebben we ons als het ware gespecialiseerd in grotere watervolumes en kunnen daardoor voor elke vijver advies en oplossingen op maat ontwikkelen.

Ook voor deze grotere watervolumes is Oase onze trouwe partner. Hoewel u in de winkel voornamelijk toestellen vindt voor de vijver in de tuin, is het Lake Management gamma minstens even uitgebreid en veelzijdig. Dankzij blijvende innovatie in modulaire systemen, drijvende agregaten, gaswisselingsystemen en nog zoveel meer is er voor elk volume een geschikte toepassing.

Wenst u verdere uitleg over onze producten en diensten?

Contacteer ons via tel +32 (0) 3 776 12 80,  info@wasevijverwinkel.be of via het online invulformulier voor meer informatie. Onze medewerkers trachten u zo spoedig mogelijk verder te helpen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Een zwemvijver, uw eigen stukje paradijs

Meer en meer zien we de tendens dat een vijver niet meer een passief natuurelement is in onze tuin, maar een verlengstuk van onze levenswijze. Daarom wint de zwemvijver enorm aan populariteit. Zwemvijvers komen tegenwoordig in alle maten en vormen voor, van strakke architectonische zwemkuipen, tot weelderige organische zwemvijvers die eruit zien alsof de natuur ze er zelf gelegd heeft. 

vijver.jpg

Om deze behoefte in te vullen hebben wij, in samenwerking met de firma Oase, een totaal nieuw zwemvijverconcept op de markt gebracht. Wij bieden een totaalpakket aan met alles erop en eraan. Het grote verschil met andere zwemvijvers is dat wij ons onderscheiden in perfectie en daarbij het project aanbieden met een klare prijs. Het grote voordeel ligt ook in de onderhoudskost die tot het minimum is herleid. Het elektriciteitsverbruik ligt ongeveer 8 keer lager dan bij een klassiek zwembad. Maar bovenal zijn onze zwemvijvers een streling voor het oog.

Uw dromen, onze plannen

Overtuigd? Laat ons dan uw droom van een eigen zwemvijver echt beleven. Bij de Wase vijverwinkel bent u aan het juiste adres voor alle informatie over zwemvijvers. Wij zetten ons 100% in om uw zwemvijver dromen waar te maken!

 

Wij geven regelmatig cursussen en workshops over het aanleggen van zwemvijvers. Bent u geïnteresseerd? Klik dan snel verder naar onze evenementen pagina voor meer informatie.

safetyturtle.jpg

Veiligheid boven alles

De veiligheid van uw kinderen en anderen in de omgeving van uw vis- of zwemvijver ligt niet alleen u nauw aan het hart, maar ook aan dat van De Wase Vijverwinkel. Het Safety Turtle Vijveralarm biedt u de ideale oplossing.

 

Het alarm wordt geactiveerd wanneer de armband ondergedompeld wordt in het water. Er kan dus geen vals alarm ontstaan door sproeiers of regen. De armband is voorzien van een slotje, dat kinderen niet zelf kunnen openmaken en stevig genoeg is om ruw kinderspel te weerstaan. Ideaal dus voor uw kleintjes, voor zowel de ukkepukken als de iets groteren!

 

Wenst u verdere uitleg over onze producten en diensten?

Contacteer ons via tel +32 (0) 3 776 12 80,  info@wasevijverwinkel.be of via het online invulformulier voor meer informatie.

Onze medewerkers trachten u zo spoedig mogelijk verder te helpen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.