Aquarium

Een aquarium kopen in Oost-Vlaanderen

aquariumwinkel

Een aquarium kopen in Oost-Vlaanderen

Droomt u er al langer van om een aquarium te kopen in de omgeving van Oost-Vlaanderen, Antwerpen of een andere Vlaamse provincie? Kom dan gerust eens langs bij De Wase Aquarium & Vijverwinkel in Sint-Niklaas. Ook klanten uit Nederland zijn hartelijk welkom. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan vissen, bekleding, decoratiestukken, planten en nog veel meer. Zo creëert u een aquarium volledig op maat van uw wensen en behoeften.

Een aquarium op maat kopen in onze winkel in Oost-Vlaanderen

Een mooi ingericht aquarium in uw woonkamer of bedrijf wint terug aan populariteit. Het cliché van de lelijke zwarte plastic bak met een TL-lamp is nu echt verleden tijd. Met oog voor esthetiek en design is een aquarium een echte meerwaarde voor de ruimte waar u het plaatst. Of het nu gaat over een Zuid-Amerikaans biotoop of een hoogtechnologische aquascape, een prachtig ingericht aquarium is steeds een gespreksstarter!

Bij ons vindt u enkel hoge kwaliteit

Kwaliteitsvolle materialen en producten liggen aan de basis van een succesvol aquarium op maat. In onze nieuwe aquariumwinkel vindt u een compleet assortiment aan producten om uw zoetwateraquarium op te starten en te onderhouden. Met behulp van tien showaquaria tonen we u de werking van verschillende producten en technieken en helpen we u gaandeweg de juiste keuzes te maken. Naast een breed assortiment aan aquariumsets kunt u met advies van onze medewerkers ook zelf alles samenstellen naar wens. Zelfs maatwerk en inbouw behoren tot de mogelijkheden. Contacteer onze winkel in Oost-Vlaanderen gerust voor de opties wanneer u een aquarium wenst te kopen.

Aquascaping

Kiezen voor aquascaping in uw op maat gemaakte aquarium, is kiezen voor een prachtig onderwaterlandschap. De hype rond aquascaping kwam overgevlogen uit Japan. Aquarium- en natuurfotograaf Takashi Amano wordt beschouwd als de grondlegger van aquascaping toen hij in 1982 zijn eigen inrichtingsstijl de naam 'nature aquarium' gaf. In deze inrichtingen werden natuurlijke landschappen zo natuurgetrouw mogelijk nagebootst met aandacht voor een stabiel ecosysteem. In tegenstelling tot een biotoopaquarium heeft een aquascape meestal iets weg van een bovengronds natuurtafereel. Alle benodigdheden voor de aquascaping in uw aquarium kunt u kopen in onze winkel in Oost-Vlaanderen.

90P

Diversiteit aan vissen

oog discus

De kenmerken van aquascaping

Een aquascape wordt gekenmerkt door veel gebruik van hout en/of stenen aangekleed met weelderig groeiende planten. Deze planten zijn meestal fijnbladig om een visuele schaalvergroting te creëren. Bij aquascaping ligt de nadruk op de inrichting en zijn vissen een mooie aanvulling. Een jungle, vallei, rivierbed nabootsen en nog zo veel meer is allemaal mogelijk bij het aquascapen. Onze medewerkers helpen u graag bij de ontdekking van aquascaping in uw aquarium die volledig op maat gemaakt kan worden. Met een ruim assortiment aan stenen, hout en techniek kunt u bij ons in Oost-Vlaanderen alles kopen voor een adembenemende aquascape in uw aquarium.

planten

Bel of mail ons bij vragen

Wilt u graag een aquarium op maat kopen in onze winkel in Oost-Vlaanderen? Of wilt u uw collectie uitbreiden en mooie vissen kopen? Voor dat en nog veel meer zit u goed bij ons! Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons steeds contacteren. Dat kan op het nummer +32 (0)3 776 12 80, via info@wasevijverwinkel.be of door ons contactformulier in te vullen.

plantenafdeling