Fontein waterbekken kopen

Een fontein voor uw waterbekken kopen

airflo

Een fontein is dé perfect optie om uw waterbekken te beschermen en u kunt deze eenvoudig bij De Wase Aquarium & Vijverwinkel in Sint-Niklaas kopen. Grote waterbekkens kunnen onder invloed van de natuur ook problemen ervaren die we graag opgelost zien. Zuurstofgebrek, slibvorming en rotting zijn de meest voorkomende problemen die u in een groot waterbekken kan tegenkomen. Gelukkig bieden wij u de perfecte oplossing aan.

Een fontein voor een gezond waterbekken kopen

Omdat toestellen uit het standaardgamma ondergedimensioneerd zijn, bieden we een professioneel gamma aan voor grote (natuurlijke) waterbekkens. Met behulp van dat gamma adviseren we een fontein op maat van uw (zwem)vijver en waterbekken, die u aan een mooie prijs bij ons kunt kopen. Onze hoofdpartner in dit onderdeel is OASE. Zij maken gebruik van professionele beluchters, pompen en producten mogelijk. De verwerking van slib op grote natuurlijke waterbekken door middel van injectie is de nieuwste ontwikkeling. Deze is weldra beschikbaar bij onze vijver- en aquariumwinkel.

Fonteinen om u tegen te zeggen

Naast het kopen van een fontein om uw waterbekken te beschermen, kunt u voor professionele fonteintechnieken bij ons terecht. Ook hierbij is OASE onze vaste partner. Met een uitgebreid aanbod aan fonteinpompen, -opzetstukken en -toebehoren ligt elke fontein binnen handbereik. Professionele fonteintechnieken zijn steeds vervaardigd uit hoogwaardige metalen en kunststoffen, enkel de beste kwaliteit is goed genoeg. Bekijk zeker de fotogalerij onderaan deze pagina voor alle mogelijkheden. Met DMX-sturing worden dynamische fontein- en lichtshows mogelijk. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden, ook wanneer u geïnteresseerd bent in onze andere diensten, zoals het aanleggen van een zwemvijver of een zoetwatervissenaquarium.

Ontdek de vele mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een fontein om zo uw waterbekken gezond te houden? Of bent u op zoek naar een manier om uw aquarium of vijver uit te breiden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kom langs in onze winkel. U bereikt ons door te bellen naar het nummer +32 (0)3 776 12 80,  door een e-mail te sturen naar info@wasevijverwinkel.be of door ons online contactformulier in te vullen.

rotatingnozzle