Fountains & Lakes

Oplossingen op grote schaal

airflo
Gezond waterbekken

Grote waterbekens kunnen onder invloed van de natuur ook problemen ervaren die we graag opgelost zien. Zuurstofgebrek, slibvorming & rotting zijn de meest voorkomende problemen die je in een groot waterbekken kan tegenkomen. Omdat toestellen uit het standaargamma ondergedimensioneerd zijn bieden we een professioneel gamma aan voor grote (natuurlijke) waterbekkens. Met behulp van dit gamma adviseren we een aanpak op maat van je vijver.

Onze hoofdpartner in dit onderdeel is OASE die het gebruik van professionele beluchters, pompen en producten mogelijk maakt. De verwerking van slib op grote natuurlijke waterbekken door middel van injectie is de nieuwste ontwikkeling. Weldra beschikbaar.

Professionele fonteintechnieken

Fonteinen om U tegen te zeggen

Ook voor professionele fonteintechnieken is OASE onze vaste partner. Met een uitgebreid aanbod in fonteinpompen, -opzetstukken en -toebehoren ligt elke fontein binnen handbereik. Professionele fonteintechnieken zijn steeds vervaardigd uit hoogwaardige metalen & kunststoffen, enkel de beste kwaliteit is goed genoeg. Bekijk zeker de fotogallerij onderaan voor alle mogelijkheden.

Met DMX-sturing worden dynamische fontein- en lichtshows mogelijk. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden.

rotatingnozzle