Heeft u een vraag? Contacteer ons via +32 (0) 3 776 12 80 of info@wasevijverwinkel.be

Heeft u een vraag? Contacteer ons via +32 (0) 3 776 12 80 of info@wasevijverwinkel.be

De specialist bij uitstek als het om uw vijver gaat

De Wase Vijverwinkel team

De Wase Vijverwinkel is een begrip in het vijver landschap, zowel in het Waasland als ver daar buiten. Daarom beschikken we over een ruim assortiment aan vijvers, planten, vissen en nog zo veel meer! Dankzij eigen import, gespecialiseerde verzorging en een jarenlange passie verzekeren we u topkwaliteit aan een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

The sky is the limit bij De Wase Vijverwinkel

Geen enkele uitdaging is ons te groot! U kunt op ons rekenen voor alle projecten, zowel voor grotere projecten, fountain technology als voor uw huis- en tuinprojecten. Kennis wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen. Dankzij onze jarenlange ervaring en voortdurende innovatie binnen de vijverwereld, garanderen wij u steeds de beste service!

Uw vijver in goede handen
dankzij Oase en Pond Partner

Om onze kwaliteitsnormen door te voeren werken wij enkel samen met hoogstaande en betrouwbare partners. Zo vormt Oase een jarenlange partner in water, zodat we alle projecten van zuiver en helder water kunnen voorzien.

 

In onze winkel kan u genieten van de diensten van Pond Partner: een kwaliteitslabel voor iedereen, dat een brug vormt tussen particulier en professional. Dankzij onze aanraakzuil in De Wase Vijverwinkel, komt in u in een oogwenk in contact met de geschikte aannemer.

Alles voor uw vijver, verdiep u in ons gamma!

Voor uw vijver enkel de beste kwaliteit!

Onze passie voor vissen gaat ver.  Aangezien we u niets anders dan de beste kwaliteit vissen willen bieden, trekken we er op vaste tijdstippen op uit om onze vissen handmatig te selecteren. Dit maakt dat u kan genieten van onze eigen import, meer bepaald uit Israël. De Wase Vijverwinkel heeft reeds een jarenlange band met de kwekers, wat uitstekende aankoopvoorwaarden, een vlekkeloze service en een uitstekende ondersteuning met zich meebrengt.

Vijvervissen 1
Vijvervissen 2
Vijvervissen 3

Gezonde vissen voor een jarenlang genot

Onze winkel is the place to be voor al uw vissen

Na de persoonlijke selectie van vissen, worden ze onmiddellijk overgevlogen naar Sint-Niklaas, een reis die nooit langer dan twaalf uur duurt, om zo weinig mogelijk stress te veroorzaken. Zodra aangekomen in onze winkel, worden zo spoedig mogelijk in de verkoopsbakken geplaatst om ze te laten wennen aan hun nieuwe thuis.

 

Dat De Wase Vijverwinkel aan eigen import doet, verzekert u vissen die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Bovendien zijn ze letterlijk zo gezond als een vis, want ze worden één voor één gevaccineerd tegen het gevreesde koi herpes virus (KHV). Met De Wase Vijverwinkel bent u dus verzekerd van een gezonde fauna in uw vijver! 

De Wase Vijverwinkel heeft een ruim assortiment aan vissen. Denk hierbij maar aan koi, goudvisachtigen, windes, steur, inlandse vissen en sluiervissen! In onze overdekte, vochtige zone kunt u terecht voor al deze vissen, waarbij onze medewerkers u graag zullen bijstaan met raad en daad voor al uw vragen en opmerkingen.

 

Onze buitenzone heeft dan weer enkele voorbeelden van vijvers, met enkele van onze prachtige vissen. Zo krijgt u alvast een idee voor de look van uw bestaande vijver, alsook voor de mogelijkheden omtrent de vissoorten waarvan u wenst te genieten. Bij De Wase Vijverwinkel bent u zeker van gezonde vissen aan een lage prijs én van hoge kwaliteit!

U zal ongetwijfeld al hebben opgemerkt dat er diverse soorten vissen bestaan voor uw vijver. Er zijn de koi of koikarpers, de goudvissen, de steur, de windes, verschillende inlandse vissoorten, sluiervissen en meer! Wenst u vissen aan te kopen voor uw vijver of had u graag meer te weten gekomen over onze collectie vissen? Contacteer ons dan gerust met al uw vragen!

Topkwaliteit aan een scherpe prijs!

Zowel in onze overdekte “vochtige zone” als in onze koizaal vindt u op een overzichtelijke wijze onze eigen import vissen: Hand Picked Kois, Israël Koi A, karperachtige vissen en inlandse vissen. Ze worden stuk voor stuk met de grootste zorg behandeld, zodat we u gezonde vissen aan topkwaliteit kunnen bieden. Onze medewerkers zullen u graag met raad en daad bijstaan.

Klant is koning, net als onze vissen

Lang genieten dankzij eigen import

De Wase Vijverwinkel kenmerkt zich door een nooit geziene liefde voor vissen. We willen u dan ook niets dan de beste kwaliteit leveren, waarvoor we speciaal op geregelde tijdstippen doorheen het jaar erop uit trekken naar Israël waar we al onze vissen hoogst persoonlijk uitkiezen. De Wase Vijverwinkel heeft op deze manier een jarenlange band opgebouwd met de kwekers, wat een vlekkeloze service, een geweldige ondersteuning en uitstekende aankoopvoorwaarden met zich meebrengt.

Wenst u meer te weten te komen over ons gamma handpicked vissen? Contacteer ons dan gerust met al uw vragen!

Na afloop van de selectie van onze vissen worden ze zo snel mogelijk overgevlogen naar Sint-Niklaas. Deze reis bedraagt nooit meer dan twaalf reisuren, zodat de vissen zo weinig mogelijk aan stress lijden. Dit zorgt voor een optimale gezondheid bij aankomst, waarbij ze ook meteen in onze visbakken worden geplaatst.

 

De eigen import-werkmethode van De Wase Vijverwinkel garandeert u vissen die één voor één voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Onze winkel verzekert u vissen waarvan u en uw gezin jarenlang van zult kunnen genieten. Uw vijver en vissen zullen een waar pronkstuk vormen in uw tuin, waar al uw gasten ongetwijfeld jaloers op zullen zijn.

Waterplanten brengen leven in uw vijver

Een vijver is ongetwijfeld het pronkstuk van uw tuin en waterplanten maken daar een onmisbaar onderdeel van uit. Onze kennis en vaardigheid staan garant voor uniforme, hoogwaardige en visueel aantrekkelijke waterplanten van een uitstekende kwaliteit. In deze vooruitstrevende gedachte is vanzelfsprekend ruimte voor uw individuele wensen. Door onze flexibele instelling kunnen wij waterplanten leveren op maat.

Om u enkel de beste kwaliteitswaterplanten te garanderen, werken wij samen met onze partner Moerings. Klik hier voor meer info over waterplanten. Wenst u graag meer te weten over onze collectie waterplanten? Contacteer ons dan gerust met al uw vragen!

Uw vijver verdient het allerbeste

Helder water is een noodzaak voor elke vis- en zwemvijver. Het bezorgt uw vijver niet alleen een mooiere look, maar het is bovendien ook gezonder voor uw vijverbewoners en -planten. Om het helder water van uw vijver te garanderen, biedt De Wase Vijverwinkel u daarom een ruim gamma aan producten en diensten, waaronder pomp- en filtersystemen.

Pomp- en filtersystemen

Green controle en Duo-Bac

Pomp- en filtersystemen helpen om schadelijke elementen uit uw vijver te halen, zodat troebel water vermeden wordt. In ons assortiment van filters en pompen zult u bijna uitsluitend systemen van het merk Oase aantreffen. Dit is niet zonder reden, Oase bewijst zich elke keer opnieuw in de duurzaamheid en het lage energieverbruik van haar producten. In De Wase Vijverwinkel helpen onze medewerkers u met plezier, zodat u naar huis gaat met het beste pomp- of filtersysteem voor uw vijver, ongeacht u over een visvijver beschikt of over een zwemvijver. 

Uw vijver een gezond leven bieden, doet u door een combinatie van twee producten: Green Control – een natuurlijk product ter om algengroei tegen te gaan en om de kwaliteit van uw vijver onder controle te houden – en Duo-Bac – een levende bacteriecultuur dat gifstoffen in de vijver omzet in het minder schadelijk nitraat. Dankzij het gebruik van deze twee producten, verlengt u vast en zeker de levensduur van uw vijverwater, waardoor u meteen ook langer kunt genieten van het pronkstuk in uw tuin.

Watertest: meten is weten!

Een regelmatige complete analyse van het vijverwater mag zeker niet onderschat worden. Onze medewerkers beschikken over een zeer uitgebreide kennis als het om waterwaarden gaat. Dankzij deze service blijft geen enkele vijverliefhebber in het ongewisse en kunnen we elk probleem aanpakken bij de oorzaak. Complete analyses zorgen voor een correct onderhoud met kristalhelder water als gevolg. Wil u graag een analyse van uw vijverwater? Kom dan gerust langs met een waterstaal! Heeft u andere vragen of wil u meer info rond waterkwaliteit? Aarzel niet om ons te contacteren!

Techniek en know how onder één dak

Een vijver is een prachtige aanwinst voor uw woning of tuin. Maar om deze aantrekkelijk te houden op lange termijn, begint alles bij de correcte pomp- en filtertechniek. Bij De Wase Vijverwinkel hebben we een zeer uitgebreide know how over dit luik. Innovatie is voor ons primair om u steeds de beste technieken te kunnen adviseren. Ook geniet u bij De Wase Vijverwinkel van een vlekkeloze (na)service van al uw technische componenten. De perfectie is de maatstaf!

niets dan duurzaamheid

In ons assortiment van filters en pompen zult u voornamelijk systemen van het merk Oase aantreffen. Dit is niet zonder reden: Oase bewijst zich elke keer opnieuw in de duurzaamheid en het lage energieverbruik van haar producten. Ook het assortiment is zeer uitgebreid, zodat we kunnen helpen door voor elke toepassing of project een systeem te bedenken, dat voldoet aan de noden van uw vijver. Contacteer ons gerust met al uw vragen!​

Firestone EPDM

Voor de waterdichting van de meeste vijvers maken wij gebruik van EPDM vijverrubber. Omwille van zijn specifieke samenstelling en productieproces, is EPDM gegarandeerd vis- en plantvriendelijk. Om onze vijvers te voorzien van duurzame kwaliteit werken we al jaren met Firestone.

EPDM op maat

Voor een strak resultaat zonder vouwen en plooien kan u steeds naar een folie op maat gaan. Deze bestaat uit hetzelfde materiaal als de gekende EPDM vijverfolie. Voor de productie van deze folie wordt er ter plaatse opgemeten waarna er in atelier een folie op maat wordt gefabriceerd. De lasnaden worden onder hoge druk en hoge temperaturen gecreëerd. Tijdens het productieproces wordt geen lijm gebruikt. Hierdoor is uw folie op maat gegarandeerd waterdicht! Deze folie wordt geleverd en geplaatst voor een perfect resultaat! Voor een prijsraming kan u steeds terecht in onze zaak.

IMG_4295.JPG

TPO op maat

Als u graag een andere kleur waterdichting wenst gecombineerd met een superstrakke afwerking, dan is TPO misschien iets voor uw project. Daar waar EPDM enkel verkrijgbaar is in zwart, kan TPO verkregen worden in vele verschillende RAL-kleuren. TPO wordt gelast ter plaatse en heeft een levensduur van 55 jaar én meer. Gegarandeerd vijverplezier voor het leven!

15168687_1795550750708704_9083176017412580867_o.jpg

Wenst u verdere uitleg over onze producten en diensten?

Contacteer ons via tel +32 (0) 3 776 12 80,  info@wasevijverwinkel.be of via het online invulformulier voor meer informatie.

Onze medewerkers trachten u zo spoedig mogelijk verder te helpen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

De specialist bij uitstek als het om uw vijver gaat

Ons team.jpg

Een begrip in het vijver landschap, zowel in het Waasland als ver daar buiten, dat is de standaard van De Wase Vijverwinkel. Daarom beschikken we over een ruim assortiment aan vijvers, planten en vissen. Een eigen import, een minutieuze verzorging en een nooit geziene passie voor vissen verzekeren u topkwaliteit aan een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

The sky is the limit bij De Wase Vijverwinkel

Bij onze medewerkers kunt u terecht voor alle vragen. U kunt op ons rekenen voor alle projecten, zowel voor grotere projecten, fountain technology als voor uw huis- en tuinprojecten. Wanneer u dienst doet op onze producten, kennis en ervaring, kunt u zeker zijn van een optimaal resultaat met de nodige pracht en praal.

Uw vijver in goede handen
dankzij Oase en Pond Partner

Wij werken samen met enkel en alleen hoogstaande en betrouwbare partners. Zo vormt Oase een jarenlange partner in water, zodat we alle projecten van zuiver en helder water kunnen voorzien.

 

In onze winkel kan u genieten van de diensten van Pond Partner: een kwaliteitslabel voor iedereen, dat een brug vormt tussen particulier en professional. Dankzij onze aanraakzuil in De Wase Vijverwinkel, komt in u in een oogwenk in contact met de geschikte aannemer.

Alles voor uw vijver, verdiep u in ons gamma!

Vul uw vijver met onze hand picked vijvervissen

Onze passie voor vissen gaat ver.  Aangezien we u niets dan de beste kwaliteit vissen willen bieden, trekken we er op vaste tijdstippen op uit om onze vissen handmatig te selecteren. Dit maakt dat u kan genieten van onze eigen import, meer bepaald uit Israël. De Wase Vijverwinkel heeft reeds een jarenlange band met de kwekers, wat uitstekende aankoopvoorwaarden, een vlekkeloze service en een uitstekende ondersteuning met zich meebrengt.

leveringvissen.jpg
winkelshot3.jpg
koi1.jpg

Gezonde vissen voor een jarenlang genot

Na de persoonlijke selectie van vissen, worden ze onmiddellijk overgevlogen naar Sint-Niklaas, een reis die nooit langer dan twaalf uur duurt, om zo weinig mogelijk stress te veroorzaken. Van zodra aangekomen in onze winkel, worden zo spoedig mogelijk in de verkoopsbakken geplaatst om ze te laten wennen aan hun nieuwe thuis.

 

Dat De Wase Vijverwinkel aan eigen import doet, verzekert u vissen die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Bovendien zijn ze letterlijk zo gezond als een vis, want ze worden één voor één gevaccineerd tegen het gevreesde koi herpes virus. Met De Wase Vijverwinkel bent u dus verzekerd van een gezonde fauna in uw vijver! 

Onze winkel is the place to be voor al uw vissen

De Wase Vijverwinkel heeft een ruim assortiment aan vissen. Denk hierbij maar aan koi, goudvisachtigen, windes, steur, inlandse vissen en sluiervissen! In onze overdekte, vochtige zone kunt u terecht voor al deze vissen, waarbij onze medewerkers u graag zullen bijstaan met raad en daad voor al uw vragen en opmerkingen.

 

Onze buitenzone heeft dan weer enkele voorbeelden van vijvers, met enkele van onze prachtige vissen. Zo krijgt u alvast een idee voor de look van uw bestaande vijver, alsook voor de mogelijkheden omtrent de vissoorten waarvan u wenst te genieten. Bij De Wase Vijverwinkel bent u zeker van gezonde vissen aan een lage prijs én van hoge kwaliteit!

U zal ongetwijfeld al hebben opgemerkt dat er diverse soorten vissen bestaan voor uw vijver. Er zijn de koi of koikarpers, de goudvissen, de steur, de windes, verschillende inlandse vissoorten, sluiervissen en meer! Wenst u vissen aan te kopen voor uw vijver of had u graag meer te weten gekomen over onze collectie vissen? Contacteer ons dan gerust met al uw vragen!

Uw vijver verdient het allerbeste

In onze overdekte “vochtige zone” vindt u op een overzichtelijke wijze onze eigen import vissen: Hand Picked Kois, Israël Koi A, karperachtige vissen en inlandse vissen. Ze worden stuk voor stuk met de grootste zorg behandeld, zodat we u gezonde vissen aan topkwaliteit kunnen bieden. Onze medewerkers zullen u graag met raad en daad bijstaan.

Klant is koning, net als onze vissen

De Wase Vijverwinkel kenmerkt zich door een nooit geziene liefde voor vissen. We willen u dan ook niets dan de beste kwaliteit leveren, waarvoor we speciaal op geregelde tijdstippen doorheen het jaar erop uit trekken naar Israël waar we al onze vissen hoogst persoonlijk uitkiezen. De Wase Vijverwinkel heeft op deze manier een jarenlange band opgebouwd met de kwekers, wat een vlekkeloze service, een geweldige ondersteuning en uitstekende aankoopvoorwaarden met zich meebrengt.

Lang genieten dankzij eigen import

Na afloop van de selectie van onze vissen worden ze zo snel mogelijk overgevlogen naar Sint-Niklaas. Deze reis bedraagt nooit meer dan twaalf reisuren, zodat de vissen zo weinig mogelijk aan stress lijden. Dit zorgt voor een optimale gezondheid bij aankomst, waarbij ze ook meteen in onze visbakken worden geplaatst.

 

De eigen import-werkmethode van De Wase Vijverwinkel garandeert u vissen die één voor één voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Onze winkel verzekert u vissen waarvan u en uw gezin jarenlang van zult kunnen genieten. Uw vijver en vissen zullen een waar pronkstuk vormen in uw tuin, waar al uw gasten ongetwijfeld jaloers op zullen zijn.

Wenst u meer te weten te komen over ons gamma handpicked vissen? Contacteer ons dan gerust met al uw vragen!

Waterplanten brengen leven in uw vijver

Een vijver is ongetwijfeld het pronkstuk van uw tuin en waterplanten maken daar een onmisbaar onderdeel van uit. Onze kennis en vaardigheid staan garant voor uniforme, hoogwaardige en visueel aantrekkelijke waterplanten van een uitstekende kwaliteit. In deze vooruitstrevende gedachte is vanzelfsprekend ruimte voor uw individuele wensen. Door onze flexibele instelling kunnen wij waterplanten leveren op maat.

Om u enkel de beste kwaliteitswaterplanten te garanderen, werken wij samen met onze partner Moerings. Klik hier voor meer info over waterplanten. Wenst u graag meer te weten over onze collectie waterplanten? Contacteer ons dan gerust met al uw vragen!

Uw vijver verdient het allerbeste

Helder water is een noodzaak voor elke vis- en zwemvijver. Het bezorgt uw vijver niet alleen een mooiere look, maar het is bovendien ook gezonder voor uw vijverbewoners en -planten. Om het helder water van uw vijver te garanderen, biedt De Wase Vijverwinkel u daarom een ruim gamma aan producten en diensten, waaronder pomp- en filtersystemen.

Pomp- en filtersystemen

Pomp- en filtersystemen helpen om schadelijke elementen in uit uw vijver te halen, zodat troebel water vermeden wordt. In ons assortiment van filters en pompen zult u bijna uitsluitend systemen van het merk Oase aantreffen. Dit is niet zonder reden, Oase bewijst zich elke keer opnieuw in de duurzaamheid en het lage energieverbruik van haar producten. In De Wase Vijverwinkel helpen onze medewerkers u met plezier, zodat u naar huis gaat met het beste pomp- of filtersysteem voor uw vijver, ongeacht u over een visvijver beschikt of over een zwemvijver. 

Green controle en Duo-Bac

Uw vijver een gezond leven bieden, doet u door een combinatie van twee producten: Green Control – een natuurlijk product ter om algengroei tegen te gaan en om de kwaliteit van uw vijver onder controle te houden – en Duo-Bac – een product van eigen huis dat het giftige ammonium en nitriet in uw vijverwater omzetten in veel minder schadelijk nitraat. Dankzij het gebruik van deze twee producten, verlengt u vast en zeker de levensduur van uw vijverwater, waardoor u meteen ook langer kunt genieten van het pronkstuk in uw tuin.

Het belang van vijvertesten

Alle medewerkers van De Wase Vijverwinkel zijn erop gebrand onze vijvers optimaal en op regelmatige basis te controleren. We hebben ondertussen dan ook een ruime ervaring opgedaan over de mogelijke tekorten en problemen van vijverwater, zodat onze vijvers in een uitstekende conditie verkeren. Wenst u uw vijver thuis ook aan een regelmatig onderzoek te onderwerpen? Maak dan gebruik van vijvertesten; De Wase Vijverwinkel helpt u hiermee graag verder. Contacteer ons gerust met al uw vragen!​

Techniek en know how onder één dak

Een vijver is een aanwinst voor uw tuin. Maar… heeft u ook weleens gedacht aan de technische kant van deze producten? Aan de techniek van het onderhoud en verzorging van uw vissen? Bij De Wase Vijverwinkel kunt u terecht voor al het nodige materiaal dat hierbij komt kijken, zodat u kunt genieten van een lange levensduur van uw vijver of aquarium en de vissen die erin rondzwemmen.

niets dan duurzaamheid

In ons assortiment van filters en pompen zult u bijna uitsluitend systemen van het merk Oase aantreffen. Dit is niet zonder reden: Oase bewijst zich elke keer opnieuw in de duurzaamheid en het lage energieverbruik van haar producten. Ook het assortiment is zeer uitgebreid, zodat we kunnen helpen door voor elke toepassing of project een systeem te bedenken, dat voldoet aan de noden van uw vijver of uw aquarium. Contacteer ons gerust met al uw vragen!​

Firestone EPDM

Voor de waterdichting van de meeste vijvers maken wij gebruik van EPDM vijverrubber. Omwille van zijn specifieke samenstelling en productieproces, is EPDM gegarandeerd vis- en plantvriendelijk. Om onze vijvers te voorzien van duurzame kwaliteit werken we al jaren met Firestone.

EPDM op maat

Voor een strak resultaat zonder vouwen en plooien kan u steeds naar een folie op maat gaan. Deze bestaat uit hetzelfde materiaal als de gekende EPDM vijverfolie. Voor de productie van deze folie wordt er ter plaatse opgemeten waarna er in atelier een folie op maat wordt gefabriceerd. De lasnaden worden onder hoge druk en hoge temperaturen gecreëerd. Tijdens het productieproces wordt geen lijm gebruikt. Hierdoor is uw folie op maat gegarandeerd waterdicht! Deze folie wordt geleverd en geplaatst voor een perfect resultaat! Voor een prijsraming kan u steeds terecht in onze zaak.

IMG_4295.JPG

TPO op maat

Als u graag een andere kleur waterdichting wenst gecombineerd met een superstrakke afwerking, dan is TPO misschien iets voor uw project. Daar waar EPDM enkel verkrijgbaar is in zwart, kan TPO verkregen worden in vele verschillende RAL-kleuren. TPO wordt gelast ter plaatse en heeft een levensduur van 55 jaar én meer. Gegarandeerd vijverplezier voor het leven!

15168687_1795550750708704_9083176017412580867_o.jpg

Wenst u verdere uitleg over onze producten en diensten?

Contacteer ons via tel +32 (0) 3 776 12 80,  info@wasevijverwinkel.be of via het online invulformulier voor meer informatie. Onze medewerkers trachten u zo spoedig mogelijk verder te helpen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.